Atlético: Simeone visszavásárolná korábbi portugál szélsőjét

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2020.03.25. 10:46
null
Diogo Jota az Atlético Madrid célkeresztjébe került – megint (Fotó: AFP)
A Marca beszámolója szerint Diogo Jota (ismét) felkeltette az Atlético Madrid érdeklődését. A Wolverhampton portugál támadója két és fél évvel ezelőtt épp Diego Simeone együttesétől szerződött Angliába...

 

Diogo Jota az Atlético Madridban folytatja – nem csalás, nem ámítás, csak éppenséggel ez egy 2016-os hír.

A Pacos Ferreirától érkező portugál szélső anno 7.2 millió eurójukba került a spanyoloknak, ám rögvest kölcsön is adták a Portóhoz. Ezt követően sem tudta beverekedni magát Simeone kezdőcsapatába, így újabb kölcsön várt rá, 2017 nyarán az angol másodosztályban szereplő Wolverhamptonhoz került. Az együttes az évad végén feljutott a Premier League-be és 14 millió euróért cserébe kivásárolta madridi szerződéséből Jotát.

A Marca cikke szerint most fordult a kocka: Diego Simeone ugyanis a nyáron új támadóval erősítené meg a keretét, a szélsőként és csatárként is bevethető Jota pedig remekül illeszkedne az elképzeléseihez.

A spanyol lap megjegyzi, a portugál futballista ára az utóbbi időben jelentősen felment, 35 millió euró alatt aligha mozdítható, mindezt úgy, hogy Jorge Mendes, az ügynöke kifejezetten jó viszonyt ápol az Atléti vezetőségével...

Jota a Wolves színeiben 120 tétmérkőzésen 43 gólnál és 19 gólpassznál jár, a Premier League-ben 58 fellépésen 15-ször volt eredményes és hat assziszt fűződik a nevéhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik