Atlético: Láttam Koemanon, hogy nincs személyisége – Suárez

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.05.25. 13:45
null
Suáreznek bejött az élet az Atléticóban (Fotó: AFP)
Mint ismert, a 2013–2014-es idény után ismét az Atlético Madrid nyerte meg a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (la Liga). A drámai siker után a 34 éves csatár, Luis Suárez hosszú interjúban idézte fel, hogyan rakta ki őt az FC Barcelona – olvasható a Marcán.

Azt követően, hogy Ronald Koeman átvette az FC Barcelona irányítását, Luis Suáreznek nem volt helye a katalánoknál. A csatártól minél hamarabb meg akartak szabadulni, az Atlético Madrid pedig köszönte szépen – Suárez 21 gólt szerzett a La Ligában, s kulcsfontosságú szerepet játszott a madridiak bajnoki címében.

A nagy siker után a futballista fél órás interjúban beszélt Ronald Koemanról, valamint a Barca vezetőségéről.

„Miután Koeman azt mondta, nem számol velem, úgy jött oda, hogy ha másnapra nem oldódik meg a helyzetem, akkor mégis berak a csapatba a Villarreal ellen. Én láttam rajta, hogy nincs személyisége” – mondta Suárez.

„Először is, az elnök még azelőtt kitálalt mindent a médiának, mielőtt velem beszélt volna a helyzetemről. Állítólag velem akarták meggyőzni Messit, hogy maradjon, de amint már rólam volt szó, egy szót sem szóltak nekem. Egyszerűen nem értem, Bartomeu miért nem mondta a szemembe, hogy már nem akar a csapatban” – folytatta az uruguayi.

Suárezt senki nem hívta fel a korábbi csapatából, ő viszont egy képpel akarta jelezni, nem felejtette el, amit vele tettek – igaz, a fotó tartalmát nem fedte fel.

„Senki sem hívott fel az FC Barcelona vezetőségéből, a korábbi elnököt, Bartomeut is beleértve, de én küldeni akartam egy képet” – tette hozzá az Atlético csatára.

Suárez azért hozzátette, mint Messi barátja, szeretné, ha az argentin zseni a Barcában folytatná karrierjét, s összességében a katalánoknak is hálás az ott eltöltött időért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik