Atlético: dupla fizetéssel csábítják a Napoli támadóját

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.06.27. 12:14
A spanyol futballbajnokságban éremvárományos Atlético Madrid irányítói készek megduplázni Arkadiusz Milik jelenlegi nápolyi fizetését, ha a lengyel csatár átszerződik hozzájuk az olasz csapattól.

A több európai klub által is csábított támadónak az AS spanyol lap szerint évi ötmillió eurót ajánl az Atlético, amely állítólag már fel is vette a kapcsolatot a játékossal, akinek jövő nyáron jár le a szerződése itáliai együttesénél.

Az SSC Napoli – sportigazgatója, Cristiano Giuntoli révén – a hét elején kilátásba helyezte, hogy eladja a 26 éves futballistát, ha nem hosszabbít náluk még ezen a nyáron.

„Mindez tőle függ. Jelenleg ő az egyik legjobb támadó a világon” – mondta róla Gennaro Gattuso, a friss Olasz Kupa-győztes dél-olasz együttes vezetőedzője.

Az Atlético Madrid az AS szerint 40-50 millióért szeretne hozzájutni a 49-szeres válogatott Milikhez, aki 2016 óta erősíti a Napolit, és eddigi 112 mérkőzésén 47 gólt szerzett, a Serie A mostani idényében pedig 17 találkozón tízszer volt eredményes. Piaci értékét a mértékadónak tekintett transfermarkt.de 32 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik