Atlético: Diego Godín készen áll a visszatérésre

Vágólapra másolva!
2021.11.18. 13:59
null
Könnyen lehet, hogy fél év után véget ér Godín (balra) kalandja Cagliariban (Fotó: AFP)
A 35 éves uruguayi Diego Godín alig két és fél évvel azt követően, hogy távozott az Atlético Madridtól közölte, hogy szeretne ismét a spanyol fővárosban futballozni – legalábbis a Mundo Deportivo ezt állítja.

Diego Godín 2010 és 2019 között csaknem 400 mérkőzésen szerepelt az Atlético Madridban, amelynek színeiben egyszeres spanyol bajnok, kupagyőztes és Szuperkupa-győztes, valamint kétszeres Európa-liga-győztes és háromszor nyerte el az európai Szuperkupát.

Godín 2019-es távozását követően az Interhez igazolt, ahonnan tavaly szeptemberben a Cagliarihoz távozott, ám a Mundo Deportivo közlése szerint kérvényezni szeretné a 2023-ig szóló szerződése felbontását.

A spanyol lap úgy tudja, Godín szeretne továbblépni, és ha az olaszok belemennek a szerződése felbontásába, akkor ingyen érkezhet az Atletihez. Ugyanakkor ez a továbblépés bizonyos szempontból talán visszalépésnek minősülne, hiszen a játékos köreiből származó információk szerint a rutinos bekknek a pénz nem számít.

Ha megvalósul a 153-szoros válogatott védő visszatérése korábbi klubjához, semmiképpen nem lesz a első számú választott a posztján, hiszen Sztefan Szavics, José María Giménez, Mario Hermoso és Felipe is megelőzi őt a védők közötti rangsorban. Ugyanakkor tapasztalatával és rutinjával sokat emelhet az öltöző egységességén – véli a Mundo Deportivo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik