Atlético: bejelentették Morata érkezését, üzent a szurkolóknak is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.28. 17:06
null
Álvaro Morata visszatért az Atlético Madridhoz (Fotó: atleticodemadrid.com)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid a hivatalos honlapján jelentette be Álvaro Morata szerződtetését.

 

Gelson Martins kölcsönadásával az utolsó akadály is elhárult az Atlético Madridnál Álvaro Morata érkezése elől. A 26 éves spanyol támadó vasárnap délután átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, hétfőn pedig hivatalosan is bemutatták új csapatánál.

A Chelsea-től érkező Morata 18 hónapos kölcsönmegállapodás keretében írt alá a spanyol együtteshez, amelynek ezt követően 48.5 millió euróért opciós joga lesz a válogatott játékos végleges megvásárlására.

Normális, ha az embereknek van egy meglátása arról, ha valaki a Real Madridban, majd az Atlético Madridban futballozik. Tudom, mit kell tennem ahhoz, hogy a véleményük megváltozzon. Büszke vagyok arra, amit a múltban elértem. Ennek a múltnak a része a Real. De az Atlético is. Gyerekként itt kezdtem futballozni és most örülök, hogy visszatérhetek. Akik ismernek, tudják, milyen érzések kavarognak most bennem, és azt is, mennyire nehezemre esett a várakozás az elmúlt napokban. Jó végre itt lenni” – nyilatkozta Morata.



A 27-szeres spanyol válogatott csatár 2017 nyarán igazolt a Chelsea-hez, amelynél 47 bajnokin 16 gólt szerzett a Premier League-ben. Korábban a Real Madrid mellett a Juventusban is futballozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik