Atlético: az elnök sejtelmesen fogalmazott Griezmannról

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.07.19. 20:31
null
Griezmann és Cerezo 2014-ben (Fotó: AFP, archív)
Sejtelmesen fogalmazott Antoine Griezmann esetleges visszatéréséről Enrique Cerezo, az Atlético Madrid elnöke, aki azt mondta, senki sem tudja még, milyen eredménnyel zárulnak az FC Barcelonával folyó tárgyalások.

 

A francia támadó abban az esetben térhetne vissza az Atléticóhoz, ha a katalánok elcserélnék őt Saúlra a fővárosi klubbal. Erre az elmúlt napok információi alapján abszolút reális esély mutatkozott, a Mundo Deportivo legfrissebb értesülései szerint azonban megakadtak a tárgyalások a felek között, és a Barcánál most már inkább abban gondolkodnak, hogy Griezmannt a Premier League-be adják el. Mindezek ellenére Cerezo titokzatosan nyilatkozott.

„A futballban bármi lehetséges. Senki sem tudja még, milyen eredménnyel zárulnak a tárgyalások. Nagyon kellemes meglepetés lenne a visszatérése. Hamarosan okosabbak leszünk” – mondta Griezmannról az Atlético első embere a Deportes Cuatrónak.

A 30 éves támadó örömmel igazolna újra az Atléticóhoz, és Diego Simeone is tárt karokkal várja őt, de a madridi együttes nem fog semmilyen őrültségbe belemenni, mert a megállapodás a Barcának lenne fontosabb: a katalán klub szeretne a kiadásain csökkenteni azzal, hogy megszabadul Griezmanntól és az ő csillagászati fizetésétől.

Szóba került még az is, hogy Saúl helyett (vagy mellett) Joao Félix, Mario Hermoso vagy Renan Lodi kerül a Camp Nouba a világbajnok labdarúgóért cserébe, de ezek – legfőképpen a Barca anyagi helyzete miatt – hamvában holt ötletek voltak.

Griezmann egyébként a Sport beszámolója szerint kedden áll edzésbe a Barcelonánál a nyári szabadságát követően, akárcsak honfitársa, Clément Lenglet, valamint a két holland légiós, Frenkie de Jong és a nemrégiben szerződtetett Memphis Depay – mindnyájan a nyolcaddöntőben búcsúztak válogatottjukkal az Európa-bajnokságtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik