Atlético: Az ellenfél volt a jobb, ezért gratulációt érdemel – Simeone

Vágólapra másolva!
2021.01.07. 10:31
null
Diego Simeone szerint szerda este nem az övé volt a jobb csapat (Fotó: AFP)
Mint ismert, az Atlético Madrid 1–0-s vereséget szenvedett szerda este a harmadosztályú Cornella otthonában a spanyol labdarúgó Király-kupa 3. fordulójában, így búcsúzott a sorozattól. A madridiak vezetőedzője, Diego Simeone csalódott a kiesés miatt, de elismerően nyilatkozott az ellenfélről.

Az Atlético Madrid már a 7. percben hátrányba került a szerdai mérkőzésen, ezt követően pedig nem tudott egyenlíteni, így búcsúzott a sorozattól. Diego Simeone, a madridiak vezetőedzője az összecsapást követően csalódott volt, ám inkább az ellenfelet dicsérte.

„A futball már csak ilyen, rendkívül változékony, de tény, hogy minden alkalommal ugyanazon a szinten kellene teljesítenünk. Minden sorozatra egyformán koncentrálnunk kell, a következő idényben igyekszünk a Király-kupában is megoldást találni a problémákra” – fogalmazott az argentin szakember.

„Az ellenfél jól játszott, úgy tűnt, hogy megcsinált mindent, amit eltervezett, és végig intenzív futballt mutatott be. Ezen a mérkőzésen a Cornella volt a jobb, ezért gratulációt érdemel – méltatta az ellenfelet a madridiak trénere.

Az Atlético ugyan kiesett a kupából, azonban így is remek idényt fut, hiszen a Bajnokok Ligájában már nyolcaddöntős, a spanyol élvonalban pedig az első helyen áll, két ponttal megelőzve a második Real Madridot – Simeone csapata ráadásul két meccsel kevesebbet játszott.

SPANYOL KIRÁLY-KUPA
A LEGJOBB 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT
La Nucía (III.)–Elche 0–1
Numancia (III.)–Almería (II.) 1–2
Portugalete (III.)–Levante 1–2
Socuéllamos (III.)–Leganés (II.) 0–2
Haro Deportivo (III.)–Rayo Vallecano (II.) 1–3
Cultural Leonesa (III.)–Granada 1–2 – h. u.
Mutilvera (III.)–Real Betis 1–3
Navalcarnero (III.)–Las Palmas (II.) 1–0
Cornella (III.)–Atlético Madrid 1–0
Burgos (III.)–Espanyol (II.) 0–2
Deportivo La Coruna (III.)–Deportivo Alavés 0–1
Olot (III.)–Osasuna 0–3
Castellón (II.)–Tenerife (II.) 0–2
Fuenlabrada (II.)–Mallorca (II.) 2–2 – 11-esekkel: 7–6
Málaga (II.)–Real Oviedo (II.) 1–0 – h. u.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik