Atlético: a szurkolók eltávolították Courtois emléktábláját – videó

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.31. 21:22
null
Thibaut Courtois megjegyzése nem nyerte el az Atlético-drukkerek tetszését (Fotó: AFP)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid elnöke, Enrique Cerezo hétfőn úgy fogalmazott, ha a szurkolók el akarják távolítani a Real Madrid kapusának, Thibaut Courtois emléktábláját, akkor tegyenek így, menjenek fejszével, lapáttal, és szedjék le. A drukkereknek több sem kellett, órákkal később már nyoma sem volt a relikviának...

Az eset mindössze két nappal az után történt, hogy a belga kapus a Liverpool legyőzésével Bajnokok Ligáját nyert a Reallal. Az Atlético-drukkereket feltehetően nem az irigység motiválta, Courtois ugyanis a BL-döntő előtt úgy fogalmazott, hogy most a történelem jó oldalán áll, és ezzel kétségkívül utalt a 2014-es Bajnokok Ligája-fináléra, amelyben a Real úgy győzte le hosszabbításban 4–1-re az Atléticót, hogy Sergio Ramos a 90+3. percben egyenlített – akkor a belga kapus védett a vesztes oldalon.

Hétfőn a „matracosok” elnöke, Enrique Cerezo így reagált néhány szurkoló azon vágyára, hogy távolítsák el Courtois emléktábláját a Wanda Metropolitano Rojiblancos legendák sétányáról: „Ha el akarják távolítani, menjenek baltával, lapáttal, és szedjék le” – idézte a Marca.

Nos, órákkal később a relikviának már csak a hűlt helye volt látható a Wanda Metropolitano előtt:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik