Atléti: az MU és a Liverpool is elhappolná a Barca kiszemeltjét – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.20. 16:11
null
Továbbra is bizonytalan Saúl sorsa (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United és Liverpool is szívesen tudná soraiban az Atlético Madrid középpályását, Saúl Níguezt – írja az As.

 

Már korábban beszámoltunk arról, hogy az Atlético Madrid eladná a spanyol középpályást, miután szerződtette az argentin De Pault. Eddig leginkább arról lehetett hallani, hogy az FC Barcelonával jöhet létre az üzlet – a madridiak Saúlt, a katalánok Griezmannt adnák cserébe, ám egyelőre nem sikerült megállapodni a feleknek, hiszen a Barca pénzt is szeretne látni a középpályás mellé.

Saúl Níguez egy spanyol lap szerint azt mondta az őt éltető és maradásra bírni akaró AM-szurkolók egyikének: „Engem már kirúgtak innen, ember!”.

Most úgy tűnik, a két angol óriás, a Manchester United és a Liverpool is beszáll a versenybe. Jürgen Klopp együttese Georginio Wijnaldum távozása óta keres egy belső középpályást, s a 26 éves játékossal pótolná a hollandot.

Az Atléti állítólag már 40 millió euróért cserébe szívesen elengedné Saúlt annak ellenére, hogy még mindig öt év hátravan a szerződéséből.

Saúl 337 alkalommal lépett pályára a madridi csapatban, s spanyol bajnoknak, Király-kupa-győztesnek és Európa-liga-győztesnek is mondhatja magát.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik