A Real Madrid lecsapná Douglas Costát (balra) a Manchester United kezéről
A Real Madrid lecsapná Douglas Costát (balra) a Manchester United kezéről

Jaap Stam, a Manchester United korábbi védője, jelenlegi játékosmegfigyelője már a saját szemével is meggyőződött Douglas Costa képességeiről, és a látottak igencsak elnyerték a tetszését.

Az angol klub azonban erős riválist kapott a 18 éves játékos megszerzéséért folyó versenyben, mivel a Real Madrid is elküldte emberét – konkrétan Miguel Angel Portugalt, a klub technikai igazgatóját –, hogy szemügyre vegye a támadó középpályást.

A Gremio nemrég hosszabbított szerződést fiatal reménységével, így kivásárlási ára 5 millió fontról 21 millió fontra ugrott fel. Bár a Porto Alegre-i klub jövő nyárig nem akar megválni Douglas Costától, egy jó ajánlatot nehéz lesz visszautasítania, annál is inkább, mert 45 millió fontos tartozása van.

„Tudok róla, hogy a Real Madrid érdeklődik iránta, és megfigyelőt küldött miatta Brazíliába, de a tárgyalások még nem kezdődtek el a spanyol egyesülettel. Remélem, hogy a következő napokban már velünk is kapcsolatba lépnek az érdeklődők” – mondta Cesar Bottega, a labdarúgó ügynöke.

A Gremión és szurkolóin kívül egyvalakinek még biztosan ellenére lenne a januári klubcsere, ő pedig nem más, mint hősünk édesanyja.

„Az édesanyjaként úgy érzem, hogy túl korai lenne még a váltás Douglinhas (a játékos beceneve) számára” – nyilvánította ki véleményét az üggyel kapcsolatban Marlene. Nem biztos, hogy az ő szava dönt majd az esetleges tranzakció során…

DOUGLAS MUNKA KÖZBEN