Ronaldo (középen) a visszatérése óta ismét kedvenc lett, mert a góljai pontokat jelentettek a Real Madridnak
Reuters
Ronaldo (középen) a visszatérése óta ismét kedvenc lett, mert a góljai pontokat jelentettek a Real Madridnak

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
A spanyol sajtó az Athletic Bilbao elleni egyenlítő találata, majd a Dinamo Kijevnek rúgott két gólja után "A király visszatért" felkiáltással ünnepelte a visszatérését, megjegyezvén, hogy Ronaldo most vékonyabb, mint korábban volt.

"Úgy gondolom, abszurd, hogy ilyen sokat beszélünk a súlyomról. Minden ezzel kapcsolatos teszt és ellenőrző vizsgálat nyílt volt, mindenki mindent láthatott" – fogalmazott a 30 éves világbajnok csatár.

"Ami engem idegesít, az az, ahogyan az ügyet a sajtóban kezelik. Amikor gólokat lövök, akkor nagyszerű játékos vagyok, amikor nem, akkor kövér."

"Teljes mértékig elköteleztem magam a munkám, a hivatásom iránt, megpróbálok egyre jobb lenni, és nem érdekel, hogy mit mondanak mások" – tette hozzá.

A Bilbao elleni vasárnapi, valamint a Kijevben szerzett két gólja előtt Ronaldo mindössze egyszer volt eredményes ebben a szezonban.

Igaz, túl sok lehetőséget nem is kapott a bizonyításra, miután előbb a világbajnokság után sérült meg a térde, majd novemberben egy kupamérkőzésen húzódott meg a keresztszalagja.

Alig néhány napja még több médium idézte Fabio Capellót, a Real Madrid vezetőedzőjét, aki azt mondta: a brazil klasszisnak fogynia kell, mert ez az egyik oka annak, hogy nem játszatja.