David Beckham és Ronaldo is csereként állt be
Reuters
David Beckham és Ronaldo is csereként állt be

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Nagyszerűen sikerült Ronaldo visszatérése a Real Madridba. Az utóbbi hetekben sérüléssel és formahanyatlással küszködő kétszeres aranylabdás brazil támadó a 65. percben egyenlített az Athletic Bilbao ellen.

"Ő (Fabio Capello) az az ember, aki mindig 'piszkál', és nagyon sokat követel tőlem – nyilatkozta főnökéről a kétszeres világbajnok futballista. – Mindig eléri, amit akar, túl sokat vár tőlem, de az észrevételeitől a csapat mindig jobb lesz."

Ronaldo és Fabio Capello
Reuters
Ronaldo és Fabio Capello
Ronaldo örült annak, hogy hozzájárulhatott a vasárnap esti győzelemhez, amely sorozatban a negyedik sikere volt a királyi gárdának, és amelynek köszönhetően a Real feljött a második helyre, egy ponttal a Barcelona mögé.

"Ezen a héten remekül sikerültek az edzések, így segíteni tudtam a csapatnak. Hihetetlenül balszerencsés voltam, amikor annak idején a kupameccsen öt perccel a lefújás előtt megsérültem. Már éppen kezdtem újra formába lendülni. De most már visszatértem. Nagyszerű második félidőt produkáltunk."

Amikor az erőnlétéről és a formájáról kérdezték, Ronaldo így válaszolt:

"Nagyszerűen érzem magam, de még talán nem vagyok százszázalékos állapotban. Hosszú időbe telt, mire újra felvettem a ritmust az edzéseken, de újra itt vagyok, és igyekszem segítségére lenni a csapatnak."

"Ronaldo már sokkal jobb – fogalmazott a meccs után Fabio Capello. – Sokat kihagyott, ezért ahhoz, hogy tovább javuljon, játszania kell."

"Még nincs ideális állapotban és formában, de azzal, ahogyan az edzéseken dolgozik, és ahogyan hozzááll a játékhoz, nagyon elégedett vagyok."

"Nagyon jó futballista, ezt tudjuk róla, és akkor segített a csapatnak, amikor arra szükség volt."