Melyik a nagyobb: David Beckham kereskedelmi vagy a sportbéli értéke?
Melyik a nagyobb: David Beckham kereskedelmi vagy a sportbéli értéke?

Ramon Calderon, a Real Madrid elnöke reményének adott hangot, hogy David Beckham végül 2009-ig meghosszabbítja a szerződését a fővárosi klubbal.

"Beckham olyan játékos, akinek egy csomó kérője van. Igen, tudom, hogy egy sor ajánlata van, mert több szempontból is nagyon fontos a szerepe, és itt elsősorban a sportbéli szempontokra gondoltam" – fogalmazott Calderon.

A korábbi Manchester United játékos jelenlegi kontraktusa a 2006–2007-es szezon végéig szól, és hogy a Real miért szeretné megtartani, annak magyarázatául elég csak annyi, hogy még mindig az ő nevével ellátott mezek fogynak a legjobban.

"Azt gondolom, aláír, de meglátjuk, akar-e maradni. Én mindenesetre beszéltem Beckhamről Fabio Capellóval, és ő azt mondta, hogy számít Beckhamre, ezért arra kért, hogy hosszabbítsuk meg a szerződését" – mondta a presidente.

Beckham 2003-as érkezése óta igazán komoly címet még nem szerzett a Real Madriddal, de már többször is úgy nyilatkozott, hogy szeretné a Bernabeu-stadionban befejezni a pályafutását.

Időközben azonban az angol válogatottnál már nem számol vele az új szövetségi kapitány, Steve McClaren, a Real vezetőedzője pedig rendre csak Jose Antonio Reyes cseréjeként veszi számításba.