Videó: a világ legnépszerűbb röplabdázója megmutatta hibátlan alakját

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.11.23. 10:46
A világ legnépszerűbb röplabdázója tarol az Instagramon. A 22 éves Keyla Alves kapcsán legutóbb július elején írtunk azon apropóval, hogy a közösségi oldalakat és az OnlyFanst megragadva 50-szer több pénzt keres, mint a sportból. Nyáron még „csak” 2.3 millió követője volt az Instagramon, mostanra viszont már 6.1 millió lájkolója van. Legújabb videós posztja akkora sikert arat, hogy ez a szám óráról órára nő.
KEYLA ALVESRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/key.alvees)
KEYLA ALVESRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/key.alvees)

A csinos sportolónő megtalálta a módját annak, hogyan profitáljon még jobban a szépségéből és a népszerűségéből – írtuk júliusban.

„Akár tetszik, akár nem, jelenleg az OnlyFans a legnagyobb bevételi forrásom – jelentette ki a Sportcastnak. – Sportolónak, modellnek, influenszernek, üzletasszonynak és vállalkozónak vallom magam.”

„A fotók, melyeket az OnlyFans-oldalamon teszek közzé, »lightosak« és professzionálisak. Nincsenek rólam kint meztelen képek vagy hasonlók” – szögezte le a nyáron Keyla Alves. Az Osasco játékosa elmondta, hogy a közösségi oldalaira kitett fotóival 50-szer több pénzt keres meg, mint a röplabdával, az OnlyFans pedig ezek közül a legjövedelmezőbb számára. Csakhogy lássuk az összegeket, a képei megtekintéséért havi 14 dollárt (nagyjából 5500 Ft) kér el a felhasználóktól, a három hónapra szóló csomag pedig 35.67 dollár (14 ezer Ft).

„Kiskorom óta azt mondogatom a szüleimnek, hogy szeretnék olyan emberré válni, akit az egész világon ismernek” – fogalmazott Keyla Alves, aki az ügynökök bevonásával egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

„Több egy szép arcnál, több egy tehetséges röplabdajátékosnál – szögezte le, hozzátéve, karizmatikus személyiségnek tartja magát, aki odafigyel a rajongóira. – Mindig is szerettem szerepelni, fotókat lőni, marketinges munkát végezni. Szóval azt hiszem, ez a titka annak, hogy fel tudtam építeni azt a brandet, amivel most rendelkezem.”

Eltelt négy hónap, Keyla Alves pedig majdnem megháromszorozta a követői számát az Instagramon. Ami változás lett, hogy most már egyre merészebb fotókat és videókat posztol, elsősorban a történeteiben, de szerda éjjel külön bejegyzésként is kitett magáról egy szexi felvételt, melyet cikkünk megjelenéséig (bő tíz óra alatt) már több mint 250 ezren tekintettek meg.) A videóhoz csupán egy szót írt: „Elit.”

Keyla ikertestvére, Keyt Alves Ramalho is igen népszerű, őt 1.2 millióan követik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik