Strandröpi: rangos versenyt nyert az Exatlon tavalyi harmadikja

KARÁDI ZOLTÁNKARÁDI ZOLTÁN
Vágólapra másolva!
2021.06.13. 19:48
null
A női dobogósok...
A nőknél Szabó Dorottya (ÓSSC) és a tavalyi bajnok Vecsey Fanni (Gödöllői RC) győzelmével ért véget az idei eddigi legrangosabb strandröplabda-verseny, a kiemelt A-kategóriás Kispest Open.

 

Az Exatlon Hungary tavalyi harmadik helyezettje, illetve a 17 évesen minden idők legfiatalabb strandröplabda országos bajnoka a döntőben a teremválogatott Villám Lillát és a korábbi négyszeres ob-győztes Szombathelyi Szandrát (Vasas) győzte le a döntő játszmában, míg a dobogó harmadik fokára a teremválogatottal 2015-ben Európa-liga-győztes Szabó Adrienn és a hóröplabda országos bajnok és Eb-9. Győri Panna (Penta-KSE) állhatott fel.

A férfiaknál a Pénzügyőrrel idén bajnok és kupagyőztes Rása Alex és az 2019-es országos bajnok Kiss Dániel (PSE) nyert Dóczi Domonkos és a tavalyi ob-ezüstérmes Oláh Botond (SRSE), illetve Papp Mátyás és a 2015-ös ob-győztes Soós Izsák (Ball Sport Club) előtt.

Eközben a bajnoki címvédő Hajós Artúr és Stréli Bence a selejtezőből indulva a 13. lett a szófiai World Tour versenyen.A strandröplabdázók országos bajnoksága június 11-én kezdődik a tatai fordulóval.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik