Röplabda: a világ legjobb csapatát fogadja kedd este a Vasas

Vágólapra másolva!
2023.01.31. 12:19
null
Papp Orsolyáéknak világsztárok ellen kell helyt állniuk kedden este (Fotó: cev.eu)
Este 18:15-től ötödik Bajnokok Ligája-csoportmérkőzését játssza le a Vasas Óbuda. A találkozó színhelye a budapesti Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont, az ellenfél pedig nem más, mint az aktuális klubvilágbajnok olasz A. Carraro Imoco Conegliano.

 

A világsztárokkal teletűzdelt olasz csapat tavaly döntőt játszott a BL-ben és megnyerte a klubvilágbajnokságot, emellett friss kupagyőztesként érkezett Magyarországra, ugyanis a hétvégi négyes döntőben előbb a Novarát, majd a Monzát is két vállra fektette, így története során ötödik alkalommal hódította el a trófeát.

A keddi meccsnek nyilvánvalóan nem a Vasas az esélyese, de a piros-kékek három éve szereztek már pontot az olasz csapat otthonában, miért ne fordulhatna elő ugyanez még egyszer, ezúttal Budapesten?

A keddi BL-mérkőzés iránt hatalmas az érdeklődés, a magyar klubok utánpótláscsapataiból mintegy 400 gyerek biztosan a helyszínen nézi meg a világ legjobbjait, így a gördülékeny bejutás érdekében a szervezők mindenkinek javasolják, hogy időben érkezzenek. A kapunyitás időpontja 16:45, belépők a helyszínen válthatók 2000 forintos egységáron és csak készpénzes fizetésre van lehetőség!

A találkozó játékvezetője a lett Salvis Kurtiss és a török Ozan Cagi Sarikaya lesz, s az ARÉNA4 televízió élőben közvetíti a meccset.

Az A-csoport állása a 4. forduló után: 1. Conegliano (olasz) 12 pont (12:1), 2. Rzeszów (lengyel) 8 (10:6), 3. Mulhouse (francia) 3 (3:10), 4. Vasas Óbuda 1 (4:10)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik