Női röpi Extraliga: két győzelem után kikapott a DVTK

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.01.30. 19:03
Az MTK Budapest három szettben nyert a sereghajtó DVTK ellen Budaörsön a női röplabda Extraliga egyetlen szombati mérkőzésén.

A miskolci csapat tíz vereséggel kezdett, de az előző két találkozóját megnyerte. Az MTK azonban már túl nagy falatnak bizonyult a DVTK-nak, amely három szettben kapott ki szombaton.

RÖPLABDA
NŐI EXTRALIGA, ALAPSZAKASZ

MTK Budapest–DVTK 3:0 (12, 18, 20)
Budaörs. V: Soltész, Sík.
MTK: Kilyénfalvi 6, Durst 1, Szerencsés-Miklai 9, Papp O. 14, Vezsenyi 19, Császár 7. Csere: Szalai, Sátorhelyi (liberók), Godó 2, Borsos. Vezetőedző: Leiszt Máté.
DVTK: Kountoura 2, Mojca 16, Kiss E. 2, Beddingfield 6, Horton 5, Szajkó 1. Csere: Dömsödi, Kundrák (liberók), Egri, Kovács E., Mészáros Zs. Szakmai igazgató: Toma Sándor.
MESTERMÉRLEG
Leiszt Máté:
– Büszke vagyok a lányokra, végre elhitték, hogy képesek akár a csillagokat is lehozni az égről. Szívüket, lelküket beletették, mégis nagyon fegyelmezetten játszottak, megérdemeltük a három pontot. Kiemelendő, hogy ehhez a sikerhez az egész csapat hozzátette a magáét, nem csak azok, akik ma pályára léptek, de a többiek is, akik napról-napra kőkeményen dolgoznak az edzéseken.
Toma Sándor: - Gratulálok az MTK csapatának a győzelemhez. A taktikájukat fegyelmezetten betartva hozni tudták ezt a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy azelmúlt két találkozónkon extra teljesítményt nyújtottunk, és egy kicsitelfáradtunk. Ma nem nekünk pattant a labda.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik