Női röplabda Extraliga: háromszettes kaposvári siker

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.11.29. 22:08
A Kaposvár vendéglátóként három játszmában legyőzte a nyeretlenül sereghajtó Diósgyőrt a női röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi mérkőzésén.

A mezőny legeredményesebb játékosa a győztes somogyiak szerb ütőjátékosa, Sara Klisura, valamint csapattársa, Szedmák Réka volt egyaránt 15 ponttal.

NŐI RÖPLABDA EXTRALIGA
ALAPSZAKASZ

1. MCM-Diamant Kaposvár–Diósgyőri VTK 3:0 (16, 11, 21)
Kaposvár Aréna. V: Halász E., Bátkai-Katona.
DIAMANT: Király-Tálas 2, Matics 9, Kump 9, Szedmák 15, Klisura 15, Djurics 9. Csere: Szpin, Hegyi (liberók), Kalmár. Vezetőedző: Szasa Nedeljkovics.
DVTK: Mészáros Zs., Kovács E. 13, Kiss E. 2, Beddingfield 10, Horton 8, Szajkó 3. Csere: Dömsödi, Bertók (liberók), Sitku, Egri. Vezetőedző: Toma Sándor.
MESTERMÉRLEG
Szasa Nedeljkovics:
– Első két játszmában nagyon biztosan játszottunk biztos játékot produkáltunk egy új felállásban. A harmadik szettben elvesztettük a stabilitásunkat és sokáig nem tudtuk helyreállítani. A játszma felénél sikerült újra visszanyerni a teljesítményünket és onnantól uraltuk a harmadik felvonást is, amivel sikerült lezárnunk a mai estét.
Toma Sándor: – Két olyan szett volt, amikor komoly előnyt tudtunk szerezni, de a befejezésekkel, a kontratámadásokkal olykor problémáink voltak. A csapat önmagához képest nem játszott rosszul, hosszú labdameneteink voltak, de vannak képességbeli korlátaink. Remélem, hogy ezeket sikerül tágítani, csapatszinten kell egységesnek lenni, hogy ez sikerüljön.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik