Női röplabda BL: szoros meccsen kapott ki a Vasas

Vágólapra másolva!
2023.01.11. 21:23
A Vasas Óbuda hazai pályán 3:1-re kikapott a francia Mulhouse csapatától a női röplabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, szerdán.
Tovább gyengélkedik a BL-ben a Vasas (Fotó: Földi Imre) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA JELENIK MEG!
Tovább gyengélkedik a BL-ben a Vasas (Fotó: Földi Imre) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA JELENIK MEG!

 

A Vasas a következő körben, jövő kedden a lengyel Rzeszów vendégeként folytatja szereplését az elitsorozatban, melynek öt csoportjából az elsők automatikusan negyeddöntőbe jutnak, a másodikok mellett a legjobb harmadik pedig a negyeddöntőbe jutásért zajló rájátszásba kerül. A másik négy csoportharmadik a második számú sorozatban, a CEV Kupában folytathatja szereplését.

NŐI RÖPLABDA, BAJNOKOK LIGÁJA
A-CSOPORT, 3. FORDULÓ

Vasas Óbuda–Mulhouse Volley Alsace (francia) 1:3 (-23, -23, 16, -24)
Riz Levente Sportcsarnok, 400 néző. V: Kellenberger (német), Visan (román).
VASAS: Török K. 14, Papp 8, Bannister 15, Fricová 4, Abdulazimova 15, Szkripak 1. Csere: Juhár (liberó), Bojko 11, Fábián, Vezsenyi. Vezetőedző: Jannisz Atanaszopulosz.
MULHOUSE: Mayer 3, Rousseaux 6, Olinga-Andela 6, Tchoudjang-Nana 14, Coneo 24, Paradzik 4. Csere: Soldner (liberó), Haak 5, Schmit 1, Oliveira-Souza 4, Van Avermaet 4. Vezetőedző: Francois Salvagni.
MESTERMÉRLEG
Janisz Atanaszopulosz:
– Nagyon szomorú vagyok. Nem tudom megmondani, hogyan veszítettük el a mérkőzést, mert minden szett szoros volt, bár végül ez sem segített. A legfőbb probléma az volt, hogy egyik szett végén sem játszottunk elég agresszívan, de próbálunk még jobban játszani, és a következő körben megszerezni az első győzelmünket a BL-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik