Női röpi Extraliga: simán nyert a Békéscsaba

Vágólapra másolva!
2021.02.13. 20:00
A Békéscsaba meglepően simán, 3:0-ra legyőzte házigazdaként a Kaposvár csapatát a női röplabda Extraliga alapszakaszának szombati mérkőzésén.

A viharsarkiak és a somogyiak párharcában 2018 januárja után született ismét hazai siker, legutóbbi öt meccsüket ugyanis rendre a vendégcsapat nyerte.

RÖPLABDA
NŐI EXTRALIGA, ALAPSZAKASZ
Swietelsky-BRSE–1. MCM-Diamant Kaposvár 3:0
(16, 23, 20)
Békéscsaba. V: Szabó P., Horváth M.
BRSE:Kosekova 1, Glemboczki 10, Vander Weide 15, Drpa 15, Grudina 5, Pekárik 7.Csere:Molcsányi (liberó) Cicic, Zhidkova 3, Konstantinou 2.Vezetőedző:Tóth Gábor.
DIAMANT: Király-Tálas 3, Matics 7, Kump 3, Helics 8, Szűcs K. 12, Kharchenko 6.Csere:Szpin, Hegyi (liberók), Szedmák 3, Kalmár, Tóth J.Vezetőedző:Szasa Nedeljkovics.
MESTERMÉRLEG
Tóth Gábor:– Jó ritmusban és minőségben röplabdáztunk az egész mérkőzésen. A második szettben magunkra hoztuk a Kaposvárt, aki nélkülözte az egyik legjobbját, ami azonban nem von le semmit a mi érdemünkből. Tudtuk gyakorolni azokat a taktikai felállásokat, amiket a jövőben szeretnénk alkalmazni, úgyhogy egy nagyon hasznos találkozón vagyunk túl, amelyen ráadásul három pontot szereztünk.
Szasa Nedeljkovics:– Egy egészen más energiával vártuk és játszottuk ezt a meccset, ezt lehetett látni. Megvolt a lehetőség a második játszmában, de sokat hibáztunk, amit a rutinos Békéscsaba kihasznált. A harmadik szettben lehetett látni, hogy energiát veszített játékunk. Mi is egészen más felállásban játszottuk le a harmadik játszmát, de Békéscsaba megérdemelten nyert ma.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik