Női röpi Extraliga: Kaposváron nyert a Vasas

Vágólapra másolva!
2023.01.27. 19:43
null
Simán kikapott hazai pályán a Kaposvár (Fotó: KNRC/Facebook)
A címvédő Vasas tíz forduló után is veretlen a női röplabda Extraligában: pénteken három szettben kerekedett idegenben a Kaposvár fölé.

 

NŐI RÖPLABDA
EXTRALIGA, 10. FORDULÓ
KNRC–Vasas Óbuda 0:3
(–15, –23, –18)
Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 483 néző. V: Tillmann, Soltész.
KNRC: Godó 8, Gyimes 7, Maggioni 1, Szedmák 2, Bodovics 4, Ubavics 17, 2. Csere: Radnai Lili, Rády (liberók), Renko 1, Budai 3, Radnai Luca 1. Vezetőedző: Vincent Lacombe.
VASAS: Török K. 7, Papp 3, Bannister 9, Bojko 13, Abdulazimova 10, Fábián 1. Csere: Juhár (liberó), Szkripak 5, Vezsenyi 3, Jámbor 2, Kump 4. Vezetőedző: Jannisz Athanaszopulosz.
MESTERMÉRLEG
Vincent Lacombe:
– Gratulálok a Vasasnak! A második szettben közel álltunk a részsikerhez, de nem sikerült megnyernünk a szettet, elhibáztuk a lehetőségeinket. Folytatjuk a munkát, készülünk a következő mérkőzésre.
Jannisz Athanaszopulosz: – Nagyon boldog vagyok a győzelem miatt, mert mindenki, akit pályára küldtem, hozzátette a magáét ehhez a sikerhez és a második szettben bemutatott nagy fordításhoz. Külön gratulálok Cilinek, aki remek nyitásokkal szállt be, de az egész csapatot dicséret illeti, mert nagy hátrányban sem adta fel senki. Ez volt tizenhat nap alatt a hatodik meccsünk, egy „nehéz” teremben sikerült győznünk.

Az állás: 1. Vasas Óbuda 29 pont, 2. Swietelsky-Békéscsaba 21, 3. Szent Benedek RA 12

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik