Női röpi Extraliga: a Vasas három szettben verte az MTK-t

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.01.14. 19:08
null
Magabiztos Vasas-siker (Fotó: Bencsik Ádám/Békés Megyei Hírlap, archív)
A Vasas Óbuda három szettben legyőzte csütörtökön az MTK Budapest csapatát a női röplabda Extraligában – írta a Magyar Távirati Iroda

 

A szoros első játszma után a házigazda MTK a másodikban is meg tudta nehezíteni riválisa dolgát, a harmadik felvonásban viszont már egyértelmű volt a vendégek fölénye a budaörsi Illyés-Aramis Sportcsarnokban rendezett mérkőzésen – tudósított az MTI.

RÖPLABDA
NŐI EXTRALIGA

MTK Budapest–Vasas Óbuda 0:3 (-32, -21, -17)
Budaörs. V: Árpás, Kiss Z.
MTK: Szerencsés-Miklai 6, Papp O. 10, Vezsenyi 15, Császár 13, Kilyénfalvi 5, Durst 2. Csere: Szalai, Sátorhelyi (liberó), Lesi 1, Petri, Godó 2, Dani, Berkó L. Vezetőedző: Leiszt Máté.
VASAS: Takács D. 11, Giota 8, Windisch 6, Török K. 12, Strunjak 6, Caliskan 6. Csere: Mihály 1 (liberó), Kiss G. 8, Zernovic 1. Vezetőedző: Jakub Gluszak.
MESTERMÉRLEG
Leiszt Máté:
– Az látszik, hogy a játék minőségét illetően léptünk egyet előre, ezt az első két szettben bizonyítottuk. De mindegy mennyit javulunk, az eredmények csak akkor jönnek majd, ha a szívünk is a helyén lesz.
Jakub Gluszak: – Ilyen nehéz mérkőzésre számítottunk, mert minden csapat megszenvedett az MTK otthonában. Két hét kemény munka után nem voltak a legfrissebbek a lányok, de nyertünk és ez a legfontosabb. Boldog vagyok, hogy az új játékosok gyorsan beilleszkedtek, most van még egy hetünk felkészülni a következő találkozóra. Ha minden igaz, szombattól teljes csapattal készülhetünk, erre még nem volt példa a szezon kezdete óta. Dolgozunk tovább.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik