Női röpi: 36 éves vezetőedző érkezett a DVTK-ba

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.19. 11:32
null
Németh Szabolcs a DVTK új vezetőedzője (Fotó: dvtk.eu)
Nyártól az edzőként magyar bajnok és kupagyőztes Németh Szabolcs veszi át a DVTK női röplabdacsapatának irányítását – számolt be róla a klub honlapja.

 

A DVTK tájékoztatása szerint a jelenlegi vezetőedző, a görög Leonidasz Gaitanakisz nem hosszabbította meg a május 31-én lejáró szerződését, az ő helyére érkezik a Nyíregyházát 2019-től mostanáig irányító Németh Szabolcs. A 36 éves szakember így nyilatkozott a dvtk.eu-nak:

„Bár több megkeresésem is volt az elmúlt időszakban, a DVTK olyan jövőképet vázolt fel, amellyel könnyen tudtam azonosulni. Az előttünk álló időszak kihívásai rendkívül motiválóak, izgatottan várom a közös munkát. A DVTK patinás klub, rengeteg szakosztállyal, amelyekben minden szempontból adottak a körülmények a minőségi munkára. Nyilván volt ismeretem előzetesen a piros-fehérekről, de az első személyes benyomásaim is pozitívak a klubbal és a kollégákkal kapcsolatban. Rengeteg munka vár ránk, de hol máshol, ha nem itt lehet felépíteni szisztematikus munkával egy olyan csapatot, amely újra a női röplabda élvonalában szerepel. Ez nem egyik napról a másikra következik be, de hiszek az elvégzett munkában. Csupa szív embernek tartom magam, aki, ha valamibe belekezd, azt igyekszik maximális erőbedobással és koncentrációval végezni. Ezt várom el majd a játékosaimtól is, hisz akár egy gyengébb teljesítmény is megbocsátható, ha közben látszik, hogy mindent megtettek a sikerért és a DVTK címeres mezéért. Hosszú játékos-pályafutásom alatt átéltem jót és rosszat is, így bár fiatal edző vagyok, van rengeteg tapasztalatom, hogy kell a pályán élni, működni. Örülök, hogy itt lehetek, családommal együtt már most büszkék vagyunk arra, hogy a DVTK család részesei lehetünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik