Férfi röplabda Extraliga: kaposvári sikerrel indult az új idény

Vágólapra másolva!
2022.09.30. 19:44
null
Bögöly Gáborék könnyed sikerrel kezdték az Extraliga új idényét (Fotó: Muzslay Péter/Somogy Megyei Hírlap)
Az elmúlt idényben döntős Fino Kaposvár házigazdaként három szettben győzött a Kistext SE ellen a férfi röplabda Extraliga 2022–2023-as idényének pénteki nyitó mérkőzésén – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

FÉRFI RÖPLABDA
EXTRALIGA
1. FORDULÓ

Fino Kaposvár–Kistext SE 3:0 (21, 18, 18)
Kaposvár, K
aposvár Aréna, 342 néző. Vezette: Adler, Tillmann
FINO: Lescay 6, Mancsev 1, Hubicska 12, Donisthorpe 6, Kalmár 13, Bögöly 15. Csere: Bozóki, Eördögh 2 (liberó), Quevedo 1, Zarka. Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics
KISTEXT: Csizmadia, Reffatti 14, Mihucz 4, Fazekas 10, Gebhardt N. 5, Gönczi. Csere: Lassu (liberó), Óhidi 1. Vezetőedző: Olekszandr Gutor
MESTERMÉRLEG
Szlobodan Prakljacsics:
– Örülök, hogy győzelemmel tudtuk kezdeni a bajnokságot! A mérkőzésen a játékunk folyamatosan javult, és erre tudunk építeni a jövőben. Köszönjük a szurkolóinknak a buzdítást!
Olekszandr Gutor:
– Elsősorban szeretnék gratulálni a Kaposvárnak, a hazai csapat remekül teljesített. Köszönöm a csapatomnak, hogy így helytállt, hiszen a kezdő játékosok közül egészségügyi és technikai okok miatt ketten hiányoztak. A röplabda csapatjáték és sajnálatosan ennek az előbb említett okoknak köszönhetően nem volt lehetőségünk a csapat összeállításán változtatni, ráadásul néhány játékosnak nem a saját helyén kellett teljesítenie. Ez nyilván ahhoz vezetett, hogy ki nem kényszerített hibákból adódóan pontokat ajándékoztunk az ellenfélnek, és ez a látott eredményhez vezetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik