Férfi röplabda Extraliga: kaposvári győzelem a nyitányon

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.10.14. 21:02
null
Győzelemmel nyitott a Kaposvár (Fotó: Muzslay Péter/Somogyi Hírlap – archív)
Az elmúlt idényben ezüstérmes Kaposvár sikerével indult a férfi röplabda Extraliga 2021–2022-es idénye, mivel a csütörtöki nyitómérkőzésen három szettben győzött vendége, a legutóbb negyedik Kazincbarcika ellen.
RÖPLABDA
FÉRFI EXTRALIGA, ALAPSZAKASZ

1. FORDULÓ

Fino Kaposvár–Vegyész RC Kazincbarcika 3:0 (22, 20, 18)
Kaposvár, 239 néző. V: Adler, Mezőffy.
FINO Kaposvár: Hubicska 14, Sandoval 7, Milovanovic 9, Bögöly 18, Ouyachi 6, Garchet 1.Csere: Bozóki (liberó), Kiss 1, Iván G.Vezetőedző:Ruben Wolochin.
VRCK: Blázsovics 6, Juhász 4, Árva 6, Ciupa 11, Moraes 6, Paez 1.Csere: Dudás (liberó), Csizmadia, Bibók 4, Péter B. 1, Péter M., Szabó.Vezetőedző: Toronyai Miklós.
MESTERMÉRLEG
Ruben Wolochin:
– Mondhatjuk, hogy meglepődtem csapatom jó teljesítményén, de ezt már nagyon régóta vártam a srácoktól. Kiválóan nyitottunk, és ez megnyitotta a lehetőséget a számunkra arra, hogy nyugodtabban játsszunk. Örülök a sikernek, de ez csak egy siker, semmi több.
Toronyai Miklós: – Jó erőben volt a társaság, egyáltalán nem voltak fáradtak a játékosok, de azt nem tudom elfogadni, hogy taktikai utasításokat nem tartjuk be. Megbeszéltük, milyen pozícióban védekezünk, nem azt csináltuk, és hiába hívtam fel rá a figyelmet, mintha kihúzták volna alólunk a talajt. Rendre rossz döntéseket hoztunk támadásban is, így abszolút megérdemelten nyert a Kaposvár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik