Férfi röplabda Extraliga: elődöntőbe jutott a Kazincbarcika

Vágólapra másolva!
2023.03.21. 21:03
null
Továbbjutott a Kazincbarcika (Fotó: Facebook/VRC Kazincbarcika)
A Kazincbarcika elődöntőbe jutott a férfi röplabda Extraligában, mivel házigazdaként 3:1-re legyőzte a Kistext SE csapatát kedden a negyeddöntő harmadik mérkőzésén.

A fővárosiak kubai légiósa, Luis Enrique Reyes Rodríguez 25 pontot ütött, míg a hazaiaknál a brazil William Reffatti da Costa 14 pontig jutott.

FÉRFI RÖPLABDA EXTRALIGA
NEGYEDDÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS

GreenPlan-Kazincbarcika–Kistext JP Auto Mercedes 3:1 (–18, 22, 20, 23)
Kazincbarcika, 176 néző. V: Varjasi, Árpás.
VRCK: Tarabus 2, Warzywoda 1, Péter M. 1, Cziczlavicz, Csoma 11, Reffatti 14. Csere: Budai (liberó), Péter B. 3, Páez 4, Juhász P. 7, Moraes 6, Szabó D. 12, Blázsovics 4. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
KISTEXT: Óhidi 3, Gebhardt N. 12, Novoszelov 8, Reyes 25, Fazekas 12, Kocsondi 5. Csere: Lassu, Sümegi (liberók), Torbica 2. Vezetőedző: Tamás Zoltán.
MESTERMÉRLEG
Toronyai Miklós: – Köszönjük szurkolóinknak a támogatást, mert azt gondolom, ha nélkülük kellett volna játszanunk, nem biztos, hogy nyerünk. Köszönöm azoknak a játékosoknak is a segítséget, akik a második szettől pályán voltak. Van olyan játékosunk, aki két vagy három napja nem edzett betegség miatt. Köszönöm nekik, hogy így is, ilyen állapotban átsegítették a csapatot.
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye: 3–0 a Kazincbarcika javára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik