Férfi röpi: öt meccslabdát hárítva nyert a Pénzügyőr Kecskeméten

Vágólapra másolva!
2021.01.06. 21:46
Öt mérkőzéslabdát hárítva őrizte meg veretlenségét a Pénzügyőr férfi röplabdacsapata, amely 3:2-re nyert a Kecskemét otthonában az Extraliga alapszakaszának szerdai mérkőzésén.

Az összecsapás – amelyen a budapestiek első lehetőségüket kihasználták a találkozó lezárására – legeredményesebb játékosa a PSE feladóátló poszton szereplő röplabdázója, Kovács Zoltán volt 28 ponttal, csapattársa, a brazil Reffatti Da Costa 27 pontig jutott.

A Pénzügyőr először veszített pontot a szezonban.

A Magyar Kupában címvédő fővárosiak legutóbb december 5-én, azt megelőzően pedig november 3-án léptek pályára a bajnokságban.

RÖPLABDA
FÉRFI EXTRALIGA, ALAPSZAKASZ
Kecskeméti RC–LV Sport Pénzügyőr SE 2:3 (–18, 27, –23, 20, –17)
Kecskemét. V: Vári, Árpás.
KECSKEMÉT: Krupánszki 16, Nagy J. 13, Kaszap 7, Gebhardt N. 21, Rabeka 7, Kandulinski 24. Csere: Deák (liberó). Vezetőedző: Dávid Zoltán.
PÉNZÜGYŐR: Rása 8, Magyar B. 5, Reffatti 27, Szabó M. 11, Kovács Z. 28, Kiss D. 9. Csere: Feliciano (liberó), Solti. Vezetőedző: Jókay Zoltán.
MESTERMÉRLEG
Dávid Zoltán: – Nyerhető meccsen kaptunk ki, sajnálom nagyon, de nagyot küzdöttünk. Megyünk tovább!
Jókay Zoltán: – Sokkal jobban játszott a Kecskemét, mint a MAFC ellen. Rajtunk látszott, hogy rég meccseltünk ilyen szintű ellenféllel szemben. A támadásaink nem voltak elég hatékonyak, és ezt kihasználta a hazai csapat, de a végén csak sikerült megszereznünk a győzelmet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik