FÉRFI RÖPLABDA NB I
MAFC-BME–Openhouse Szolnok 1:3 (-15, -16, 21, -16)
BME Sportközpont. V: Szabó Zs., Kiss Z.
MAFC: Schilkraut, Posztós, Eke, Lesznyik, Szabó B., Csépke. Csere: Tar, Tamasi Á. (liberók), Farkas T. Vezetőedző: Novák László.
SZOLNOK: Török R., Fülöp, Rása, Gönczi, Krupánszky, Varga. Csere: Bene, Farkas R. (liberók), Dian, Tóth G. Vezetőedző: Gulyás Ferenc.
MESTERMÉRLEG
Novák László: Nyitásfogadásban sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt az ellenféllel, hiába voltunk a többi játékelemben, partiban a szolnokiakkal.
Gulyás Ferenc: Az első két szettben nagyon stabilan játszottunk s simán nyertünk. A harmadikban már a cserejátékosok is lehetőséget kaptak, ezt ki is használta a MAFC, de a negyedik játszmában megint a kezdőcsapat lépett pályára, s végül meg is nyertük a találkozót. A továbbiakban pedig gőzerővel készülünk a szerdai, Kaposvár elleni Magyar Kupa elődöntőre, ahol történelmet szeretnénk írni.

DEAC–Dunaferr SE 0:3 (-19, -13, -11)
Debrecen. V: Szarka, Éva.
DEAC: Garamvölgyi, Barna, Remete, Bán B., Szikszai, Béke. Csere: Mészáros Z., Kiss D. (liberók), Nagy A. Vezetőedző: Fodor Antal.
DUNAFERR: Guzmics, Bohnicsek, Kiss, Moró, Gebhardt N., Stefanovics. Csere: Hartyányi (liberó), Hatvani, Kholmann, Szabó P. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.
MESTERMÉRLEG
Fodor Antal: Az első játszmában tudtuk tartani a lépést a vendégekkel, de a végén lendületbe jött a Dunaferr és ez a meccs végéig ki is tartott. Ők voltak az esélyesek, nekünk a jövő heti, Pécs elleni meccs lesz nagyon fontos.
Tomanóczy Tibor: Fontos volt ez a győzelem a végelszámolásnál, a hat közé kerülés miatt. A csapat ennek megfelelően végig koncentráltan játszott.

Sümegi RE–Vegyész RC Kazincbarcika 0:3 (-12, -23, -10)
Sümeg. V: Vígh, Farkas L.
SÜMEG: Kotin, Dolgos, Kaposi, Iván, Nagy, Madár. Csere: Sárközi, Hartinger, (liberók) Illés, Óhidi. Vezetőedző: Mészáros Péter.
VEGYÉSZ: Kovács Z., Banai, Kecskeméti, Januzovics, Kozsla, Árva. Csere: Dudás (liberó), Budai. Vezetőedző: Toma Sándor
MEGTERMÉRLEG
Toma Sándor:
Több kulcsjátékosom is otthon maradt, csak tízen jöttünk a mérkőzésre. Így is sikerült jól megnyitni az ellenfelet, főleg az első és a harmadik játszmában.
 
A VASÁRNAPI PROGRAM:
15:00 Pénzügyőr–PTE PEAC C-Doki (férfi NB I)
16:00 Palota–UTE (női NB I)
17:00 HÉP-Kecskemét–Fino Kaposvár (férfi NB I)
17:00 MTK–Budaörs (női NB I)
17:00 Vasas Óbuda–Jászberény (női Magyar Kupa elődöntő, visszavágó)
18:00 Penta Gödöllő–1. MCM Diamant Kaposvár (női NB I)
18:30 Linamar-BRSE–Fatum Nyíregyháza (női NB I) (Tv: M4 Sport)