Férfi röpi BL: Baróti Árpádék is zárt kapuk mögött játszanak

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.03.10. 12:59
Baróti Árpád csapata, a Zaksa Kedzierzyn-Kozle zárt kapuk mögött fogadja az orosz Kuzbassz Kemerevót a férfi röplabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szerdai visszavágóján a koronavírus-járvány miatt.

A lengyel klub tájékoztatása szerint a találkozóra elővigyázatossági okokból nem engedik be a szurkolókat. Az összecsapáson várhatóan telt ház – 3300 néző – lett volna. A múlt heti első mérkőzésen Barótiék 3–2-re nyertek idegenben, így kedvező helyzetből várják a visszavágót.

A koronavírus-járvány alaposan felborította mind a férfi, mind a női BL menetrendjét. A férfiaknál egyelőre nem játsszák le Pádár Krisztián csapata, az orosz Fakel Novij Urengoj és a Perugia keddre (mára) tervezett olaszországi visszavágóját, míg a belga Knack Roeselare nem utazott el a Civitanova elleni második mérkőzésre, így abból a párharcból az olaszok jutottak négy közé. Az olasz Trentino és a lengyel Jastrzebski Wegiel negyeddöntőjét pénteken és szombaton vívják a szlovéniai Mariborban.

A nőknél a Stuttgart hazai 3–0-s veresége után nem utazik el a klubvilágbajnok Conegliano elleni visszavágóra, így az olaszok egy mérkőzéssel bejutottak az elődöntőbe. A két olasz-török párharcot (Fenerbahce-Novara és Scandicci-Eczacibasi) jövő szerdán és csütörtökön játsszák Mariborban. Egyedül a Vakifbank Istanbul és a Dinamo Moszkva mérkőzéseit tudják megrendezni az eredeti terveknek megfelelően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik