Wesley Sneijder egyáltalán nem tart a Romától

Vágólapra másolva!
2010.03.30. 17:52
null
Wesley Sneijder szerint az Inter jó úton halad az újabb bajnoki cím felé (Fotó: Action Images)
Wesley Sneijder szerint csak a sérülések és az eltiltások tartóztathatják fel csapatát, az Internazionalét az olasz labdarúgó-bajnokság aranyérme felé vezető úton. A holland középpályás elárulta: nagyon jól érzi magát Milánóban, és rendkívül nagyra tartja José Mourinhót, akinek aprólékos munkája a sikerek egyik fő forrása.

„Csak az esetleges sérülések és eltiltások foszthatják meg az Intert az újabb scudettótól. Ha nem sújt minket sok efféle csapás, mi leszünk a bajnokok!" – jelentette ki magabiztosan Wesley Sneijder, a listavezető Inter holland középpályása, közvetve nem létezőnek nyilvánítva a csapata mögött csupán egy ponttal lemaradó Roma felől leselkedő veszélyt.

SZAVAZÁS

Melyik csapat nyeri meg a Serie A 2009-2010-es idényét?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Sneijder sommás megállapításának időzítése nem véletlen. A holland középpályás rendkívül dühös volt a Romától elszenvedett szombati vereség (1–2) után, mert ludasnak érezte benne a játékvezetőt – akinek ténykedése nyomán négy társára is eltiltás vár a Bologna elleni hétvégi bajnokin.

A holland játékos nem titkolta: a bajnoki cím közelségét nagy részben José Mourinho vezetőedző érdemének tartja.

„Mourinhóval dolgozni különleges élmény. Hihetetlenül profi edző, aki szereti a játékosait, és mindegyikükkel megbeszél mindent a legapróbb részletekig. Az általa vezetett Inter minden kétséget kizáróan Európa hat legjobb futballklubja közé tartozik" – jelentette ki Sneijder, majd szólt arról is, egyáltalán nem bánta meg, hogy a nyáron a fekete-kékekhez igazolt a Real Madridtól.

„Szeretek itt élni, tele vannak az utcák éttermekkel és üzletekkel, a tetejébe a milánóiak rendkívül kedves emberek – mondta a játékos. – Ami a futballt illeti, jó formában érzem magam, azt gondolom, alkalmazkodtam az olasz stílushoz. Ami persze nem jelenti azt, hogy ne lenne mindig lehetőség a továbbfejlődésre."

Mint arról beszámoltunk, hétfőn Massimo Moratti, a fekete-kékek elnöke óvatosabban fogalmazott; szerinte még a Milan is megalapozottan pályázik a scudettóra, hiszen hét fordulóval a zárás előtt mindössze három pont a hátránya.

xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,sa,2009/31,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
nso_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik