Vidi: Nikolics Olaszországban volt, de az üzlet meghiúsult?

Vágólapra másolva!
2013.01.31. 19:16
A tuttomercatoweb.com értesülései szerint Nikolics Nemanja nem lesz a Siena futballistája, az átigazolási ügyletet nem sikerült ugyanis időben lezárni.

A tuttomercatoweb híradása szerint Nikolics Nemanja már Olaszországban volt, hogy megegyezzen a Sienával, a Videoton minden szükséges garanciát megadott az átigazoláshoz, ellenben az olasz piac 19.00-kor bezárt, és addig nem sikerült nyélbe ütni az üzletet.

A Siena 19.04-re datálva kiadott egy közleményt az érkezők és távozók listájával, melyen nem szerepel Nikolics. Az olasz kluboknak 19 óráig rendezniük kellett a „bejövő forgalmat", most már csak eladhatnak.

Mint ismert, már napok óta téma az olasz sajtóban, hogy Nikolics Nemanja a Siena játékosa lehet. A hírek szerint már csak egy-két apró részlet hiányzott az átigazolás véglegesítéséhez.

A Videotontól távozó csatár állítólag három évre írt volna alá a Sienához, amely 900 ezer eurót fizetett volna a székesfehérvári együttesnek.

Hivatalos bejelentés azonban még nincs az ügyben.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Lencse László (Ironi Kirjat Smona – Izrael, kölcsönből vissza),Nagy Dániel (Haladás, kölcsönből vissza), Jeff Silva (brazil, Diósgyőri VTK – kölcsönből vissza),

Távozik/távozhat: Babos Barna (ZTE), Lencse László (Aszterasz Tripolisz – Görögország, fél év kölcsönbe), Renato Neto (brazil, Gent – Belgium), Walter Lee (spanyol, Lokeren – Belgium), Lencse László (Asztersz, Tripolisz – Görögország, kölcsönbe), Sándor György (Ittihad FC – Szaúd-Arábia), Jeff Silva (brazil, ABC FC – Brazília), Kaká (brazil, Deportivo La Coruna – Spanyolország)
Kiszemeltek: Fabio (brazil, Puskás Akadémia FC), Kleinheisler László (Puskás Akadémia FC), Nildo Petrolina (brazil, Beira-Mar – Portugália), Miguel Ángel Luque (spanyol, Puskás Akadémia FC), Zsótér Donát (Videoton U19), Vítor Gomes (portugál, Rio Ave)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik