Videó: Mourinho különös okból szakította félbe a római sajtótájékoztatóját

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.07.09. 11:29
null
Valaki sosem változik (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, José Mourinhót nevezte ki vezetőedzőjének az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma. Az 58 éves portugál szakember megtartotta első sajtótájékoztatóját az új csapata élén, és ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: saját sikereiről beszélt, valamint rendhagyó okból félbeszakította az őt kérdező újságírót.

 

„Megnyertem a Premier League-et a Chelsea-vel, elhódítottam három trófeát a Manchester Uniteddel, valamint bejuttattam a Tottenhamet az angol Ligakupa döntőjébe” – emlékezett vissza hangosan José Mourinho az elmúlt három klubjában eltöltött időszakáról.

„Tizenkettedikek voltunk (a Spursszel – a szerk.) az ezt megelőző idényben, aztán befutottunk a hatodik helyre és kvalifikáltuk magunkat az Európa-ligába. Amit az esetemben katasztrofálisnak minősítenek, azt más edzők sohasem voltak képesek elérni” – jelentette ki markánsan a Roma trénere.

Mourinhót ha a kérdésekkel nem is, a fényekkel ki lehetett zökkenteni, ugyanis egy adott pillanatban gondolt egyet a portugál szakember és félbeszakította a sajtótájékoztatót, hogy átrendezze egy kicsit a környezetet.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik