Videó: Luis Suárez lebukott, elcsalta az állampolgársági vizsgát

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.05.01. 15:53
Luis Suárez sosem lett a Juventus futballistája, az uruguayi most mégis azért került a címlapokra, amit a lehetséges átigazolása előtt tett. Kiszivárgott ugyanis egy videó…

A sztori 2020 nyarán történt, mikor már biztossá vált, hogy Suárez búcsút int a Barcelonának. Sokáig ugyanis úgy tűnt, az uruguayi csatár a Juventusnál fog kikötni.

Igen ám, de a torinóiaknál gondot jelentett volna, hogy egy újabb, nem európai futballistának kell helyet találni a keretben.

Viszont kapóra jött, hogy Suárez felesége, Sofia Balbi olasz állampolgár, így ugyanis az uruguayi is letehette volna az olasz állampolgársági vizsgát, és így máris nem számított volna EU-n kívülinek.

A támadó el is ment a vizsgára, és persze gond nélkül át is ment azon.

Igen ám, csak épp kiderült, hogy Suárez kapott a vizsgán némi segítséget, és megkapta az összes kérdésre a választ – erről pedig most a közösségi oldalakra kikerült egy videó.

A felvételen pedig tökéletesen látható, ahogy a futballista megkap egy lapot, amin az összes válasz szerepel.

A vizsgáztatóit, akik egyébként közös képeket is készítettek Suárezzel és aláírást is kértek mindenre, ami mozdítható volt, eltiltották. Suárez pedig nem lett olasz állampolgár, és persze a Juventusban sem kötött ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik