Videó: ezt látni kell, előkerült egy felvétel CR és Perin szópárbajáról

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.12.15. 12:46
null
CR és Perin között pikáns szócsata alakult ki (Fotó: AFP)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Juventus vasárnap 3–1-re legyőzte a Genoát az olasz bajnokságban. A találkozón tizenegyesekből duplázott Cristiano Ronaldo, aki a genovaiak olasz válogatott kapusával, Mattia Perinnel szópárbajba keveredett a hajrában.

Ahogy azt korábban megírtuk, a Juventus 3–1-re győzte le vasárnap az olasz bajnokságban a Genoát, a mérkőzésen pedig tizenegyesekből duplázott Cristiano Ronaldo, a torinóiak ötszörös Aranylabdása, aki Genoa kapusával, Mattia Perinnel keveredett szópárbajra.

A „kóstolgatást” az olasz válogatott kapus kezdte, amikor CR büntetőhöz készülődött:

„Középre, ugye?” – kérdezte Perin, majd másodpercekkel később védhetetlenül belőtte a tizenegyest Cristiano Ronaldo, aki gólöröme közben kérdezett vissza: „Hová mész, Perin?”

A szócsata itt még nem ért véget, hiszen az utolsó percben szabadrúgást kapott a Juve bő harminc méterről: a labda mögé ismét Ronaldo állt, Perin viszont arra utasította csapattársait, hogy ne álljanak be a sorfalba.

A 35 éves támadó végül lepasszolta a szabadrúgást, majd lefújták a meccset, amire az olasz kapusnak ismét volt mondanivalója: „Félelmetes, mi? Miért nem lövöd el sorfal nélkül?” – szólt oda egy utolsót CR-nek.

VIDEÓ AZ SZÓPÁRBAJRÓL (OLASZUL)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik