Serie B: horrorjelenetek, 5 másodpercig tartott a meccs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.02. 11:56
null
Horrorjelenetek játszódtak le a pénteki Lecce–Ascolin (Fotó: EPA, Twitter)
Horrorisztikus jelenetek után félbe kellett szakítani a péntek esti Lecce–Ascoli összecsapást az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 22. fordulójában.

Az összecsapásból mindössze öt másodperc telt el, amikor egy felívelésnél Manuel Scavone, a Lecce középpályása a levegőben előbb összefejelt ellenfelével, ezt követően pedig olyan szerencsétlenül ért talajt, hogy azonnal elveszítette az eszméletét.


A 31 esztendős játékosnak rögtön a segítségére siettek, a jelentések szerint szájon át lélegeztették, néhány perces ápolás után pedig a mentő is megérkezett, s Scavonét kórházba szállították. A bíró úgy döntött, nem folytatódhat a mérkőzés.

Szombat reggel már megnyugtató hírek érkeztek a futballistáról: a vizsgálatok nem mutattak ki elváltozást a koponyában, sem a nyaki tájékon és a gerincben, ám mivel Scavone percekig eszméletlen volt, így még 24 órára benntartják megfigyelésre.

Giacomo Beretta – az Ascoli játékosa, akivel ütközött Scavone – mindenesetre meglátogatta a kórházban honfitársát, amiről kép is készült.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik