Serie A: új igazgatósági tagot jelentett be a Milan

Vágólapra másolva!
2023.01.21. 19:29
null
Fotó: acmilan.com
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) címvédője, az AC Milan a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a sport- és szórakoztatóipar egyik legsikeresebb ügyvezetője, Randy Levine személyében újabb személy csatlakozott a klub igazgatóságához – olvasható az acmilan.hu-n.

 

Randy Levine-t – aki már több mint 20 éve a New York Yankees elnöke – a sport-, illetve szórakoztatóipar egyik legeredményesebb vezetőjének tartják. A világ egyik legikonikusabb sportcsapatának vezetőjeként nagyban hozzájárult a franchise-hálózat rendkívüli fejlődéséhez, a kereskedelmi partnerségek megkötéséhez és a New York Yankees márka megerősödéséhez, illetve növekedéséhez. A 67 éves amerikai üzletember kivette a részét a 2009-ben elkészült új Yankee Stadion fejlesztéséből és a YES Network létrehozásából is – írja az acmilan.hu.

„A klub örömmel üdvözli Randy Levine-t az igazgatótanács tagjai között – mondta Paolo Scaroni, a Milan elnöke. – Randy a sport és a szórakoztatás egyik vezető szakembere. A tapasztalatával és a szakértelmével nagyban hozzá fog járulni az AC Milan növekedési pályájához. Randy kinevezése segít új szinergiák kialakításában a RedBird stratégiai víziójával összhangban, ezáltal új távlatokat nyitva a klub és a szurkolók előtt.”

A Milant tulajdonló RedBird alapítója és ügyvezetője, Gerry Cardinale így fogalmazott:

„Szerencsés vagyok, hogy több mint két évtizede egyedülálló és sikeres partnerkapcsolatot ápolok a New York Yankeesszel és a Steinbrenner családdal. Örömmel üdvözlöm Randy Levine-t a Milan igazgatótanácsában, és alig várom, hogy globális együttműködést építhessünk ki a Yankees és az AC Milan között.”

Levine érkezésével immár összesen kilenc személyből áll a Milan igazgatótanácsa. Íme:

Paolo Scaroni (AC Milan, elnök)
Giorgio Furlani (AC Milan, vezérigazgató)
Stefano Cocirio (AC Milan, pénzügyi igazgató)
Gerry Cardinale (RedBird, alapító és ügyvezető)
Randy Levine (New York Yankees, elnök)
Alec Scheiner (RedBird, partner)
Niraj Shah (RedBird, igazgató)
Isaac Halyard (RedBird, alelnök)
Gordon Singer (Elliott, ügyvezető)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik