Serie A: Szalah „olcsón” megúszta? Nincs törése!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.09. 12:31
Előreláthatóan egy-másfél hónapot kell kihagynia Mohamed Szalahnak, aki a Lazio elleni római derbin szenvedett súlyos bokasérülést Senad Lulic belépője nyomán. A jó hír, hogy az egyiptomi megúszta törés nélkül a durvaságot.

A Corriere dello Sport beszámolója szerint a villámgyors szélsőnél a hétfő délelőtti vizsgálatok nem mutattak ki törést, ugyanakkor a külső bokaszalagja súlyosan megsérült, a húzódás miatt legalább négy-hat hetet kell kihagynia.

Szalah sérülése az egyiptomi válogatott számára is nagy csapás, ki kell hagynia ugyanis a november 14-i és 17-i Csád elleni világbajnoki selejtezőit.

A római lap a derbi után kiemelte: Lulic belépőjét látva kész csoda, hogy Szalah ilyen „olcsón” megúszta a kíméletlenséget. A Corriere külön cikket szánt Paolo Tagliavento hibáinak, amelyek közül az egyik legkirívóbb volt a bosnyák játékos elmaradt piros lapja, de szakértőjük úgy véli, súlyos hiba volt a „farkasok” számára megítélt büntető is, mert Edin Dzekóval a tizenhatoson kívül szabálytalankodtak.

FIGYELEM! NYUGALMAT MEGZAVARÓ KÉP ÉS VIDEÓ! SZALAH SÉRÜLÉSE

Lulic brutális belépője Szalahhal szemben (Fotó: Corriere dello Sport)
Lulic brutális belépője Szalahhal szemben (Fotó: Corriere dello Sport)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik