Serie A: Spalletti távozhat a nyáron, Conte válthatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.14. 06:37
null
Spallettire nagy nyomás nehezedik (Fotó: AFP)
Az olasz sajtó csütörtök reggel egybehangzóan arról számolt be, hogy az Inter vezetőedzőjének, Luciano Spallettinek a pozíciója kérdésessé vált, igaz, leváltása leghamarabb csak nyáron lenne esedékes.

 

Az itáliai lapok azt is megemlítik, hogy az újonnan kinevezett vezérigazgató, Giuseppe Marotta (a Juventus volt ügyvezetője) szívesen látná az Inter kispadján Antonio Contét, akinek jelenleg nincsen munkája, és a „zebráknál" szép éveket töltöttek el együtt.

További opcióként megemlítik az Atlético Madrid trénerét, Diego Simeonét (aki játékosként két évet húzott le a milánói gárdánál), és nem meglepő módon előkerült José Mourinho (a Manchester United menedzsere) neve is, vele 2010-ben megnyerték az olasz bajnokságot, az Olasz Kupát, és a Bajnokok Ligája trófeáját is elhódították.

Nem véletlenek a Spalletti távozásáról szóló hírek, mivel kedden a San Siróban az Inter döntetlent játszott a PSV-vel, így a harmadik helyen végzett a BL-csoportjában, ezért csak az Európa-liga egyenes kiesés szakaszában folytathatja nemzetközi szereplését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik