Serie A: nem vicc, tényleg ő a Palermo új elnöke – képek

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2017.03.06. 19:17
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Paul Baccaglini lett a klub új elnöke. Az amerikai-olasz üzletember Maurizio Zamparinit váltja a Balogh Norbertet és Sallai Rolandot is foglalkoztató szicíliai egyesület élén. Még a hírnél is érdekesebb azonban, hogy Baccagliniről milyen képeket találni az interneten…

Azt már hónapok óta tudni lehetett, hogy az eddigi elnök, a gyakori edzőváltásairól hírhedtté vált Maurizio Zamparini szeretné eladni a klubot, amelyet 15 évig vezetett, és amelynek éléről egy hete mondott le. egy hete mondott le.

A Palermót egy angol-amerikai cégcsoport, az Integritas Capital nevű vállalat vásárolja meg, ennek a vezetője az amerikai születésű, édesanyja révén olasz felmenőkkel is rendelkező üzletember, aki hivatalosan április 30-án válik a Balogh Norbertet és Sallai Rolandot is foglalkoztató klub tulajdonosává.

Baccaglini célja, hogy visszavezesse a klubot az őt megillető magasságokba, és hogy három-öt éven belül a nemzetközi kupába juttassa a csapatot. Programjában új stadion, valamint új edzőközpont megépítése is szerepel.

Hogy mit kell még tudni Baccagliniről? Beszéljenek helyettünk az alábbi képek…

Paul Baccaglini, a Palermo új elnöke (Fotók: Twitter)
Paul Baccaglini, a Palermo új elnöke (Fotók: Twitter)

 

Zamparini és Baccaglini
Zamparini és Baccaglini

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik