Serie A: Mourinho paranoiája káros az Internek - Moggi

Vágólapra másolva!
2010.04.12. 14:05
Az olasz futballban egykor nagyhatalmú Luciano Moggi egy televíziós műsorban keményen bírálta az olasz labdarúgó-bajnokság két milánói óriásklubját, az Intert és a Milant.

„Még mindig az Inter a legerősebb csapat ebben a középszerű bajnokságban, ezt szombaton a Fiorentina elleni meccs második félidejében is bizonyította. Csakhogy a fekete-kékek megszenvedik a folyamatosan ellene való szervezkedéstől tartó Mourinho paranoiáját, ez bizonytalanságban tartja a játékosokat" – kritizálta az Inter vezetőedzőjét a provokatív nyilatkozatairól híres Luciano Moggi a Studio Stadio című műsorban.

A Juventus ötéves eltiltását töltő egykori ügyvezető igazgatójának mostani hangos közszereplése nem független attól, hogy bíróságon igyekszik bizonyítani: semmivel sem nagyobb az ő felelőssége a Calciopoli néven elhíresült megvesztegetési botrányban, mint más, a munkáját vele ellentétben ma is zavartalanul végző nagyhatalmú olasz klubvezetőnek.

Moggi a Milanról szólva kijelentette: az elöregedett csapat semmilyen szempontból sem vethető össze az Interrel és a Romával, nincs esélye a bajnoki címre. Egykori klubját, a Juvét rossz játéka ellenére esélyesnek tartja a negyedik helyre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik