Serie A: „Még küzdeni akarok” – Buffon tovább kergetné az álmait

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.05.22. 11:04
null
Buffon új kihívások elé nézne (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az olasz világbajnok kapus, Gianluigi Buffon az idény végén távozik a Juventus labdarúgócsapatától. A 43 éves kapuvédő azonban nem a visszavonuláson gondolkodik, hanem új kihívások elébe nézni – írja a Rai Sport.

 

„Büszke vagyok arra, hogy így fejezhetem be. A Juve, a szurkolók, az elnök, a csapattársak és az edző mindig is az életem részei voltak. Egyszer minden véget ér, negyvenhárom éves vagyok és döntést kellett hoznom” – fogalmazott Gianluigi Buffon.

Noha az olaszok legendás kapusa bejelentette, hogy elhagyja a Juventust, az még korántsem biztos, hogy a pályafutását is befejezi.

„Több ajánlatot is kaptam az elmúlt időszakban, gondolkodom a lehetőségeken, s amelyiket a legizgalmasabbnak tartom, azt elfogadom. Ha ez megtörténik, akkor olyan helyre kerülök, ahol tovább kergethetem az álmaimat és új célokért küzdhetek. Még küzdeni akarok, utazni és kihozni a testemből a maximumot. Visszavonulhatnék, de ha van nálam őrültebb személy, aki nálam őrültebb tervvel áll elő, követni fogom őt, és nem szabok ki határokat – árulta el Buffon. – A kihívás, ami csak velem képzelhető el, senki mással.”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik