Serie A: letartóztatták Paul Pogba testvérét

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.09.15. 13:43
null
Balról jobbra: Florentin Pogba, Paul Pogba és Mathias Pogba (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, Paul Pogba a rendőrséghez fordult, mivel állítása szerint egy szervezett banda – amelybe gyerekkori barátai és testvére is beletartoznak – el akarta rabolni. A The Times szerint a futballista testvérét, Mathias Pogbát szerdán letartóztatták.

Paul Pogba idősebb testvérét letartóztatták szerdán, mivel a vádak szerint részt vett egy emberrablási kísérletben, amelynek az áldozata saját testvére, Paul lett volna. Mathias Pogbát bevitték a rendőrök, hogy kikérdezzék az emberrablási kísérletről, amelynek célja az volt, hogy 13 millió eurót kierőszakoljanak a Juventus játékosától.

Az eljárás részeként három másik személyt is letartóztattak. A vád: szervezett bandák által elkövetett fegyveres zsarolás és emberrablás, amely egy bűnszervezethez kapcsolódó bűncselekmény előkészítése, vagy elősegítése.

Paul Pogba és ügyvédje, Rafaela Pimenta bűnügyi feljelentést tett augusztusban. A 29 éves Pogba azt mondta a francia rendőrségnek, hogy a csoportban vannak gyerekkori párizsi barátai és testvére is.

Állítása szerint megfenyegették, amikor hazalátogatott a családjához idén tavasszal, és ezért el kellett mennie egy párizsi lakásba, ahol százezer eurót volt kénytelen fizetni. Pogba szerint miután visszatért a tavaszi válogatott szünetről korábbi klubjához, Manchesterbe is követték őt, majd a nyári, Torinóba igazolását követően is.

A The Times szerint a Pogba-családban megpróbálták elsimítani az ellentéteket, a sztárjátékos szerint a testvérét a banda többi tagja befolyása alatt tartja (Mathias szintén futballista, a tavalyi évadot a francia alacsonyabb osztályú Belfort csapatánál töltötte).

Richard Arbib, Mathias ügyvédje azt nyilatkozta, hogy kliensének semmi köze nincs semmilyen zsaroláshoz. Szerinte egyértelmű, hogy a családi feszültségek külső fenyegetések hatására alakultak ki. Arbib szerint Mathias csak ki szeretne békülni Paullal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik