Serie A: José Mourinho korábbi csapatából igazolna – sajtóhír

T. B.T. B.
Vágólapra másolva!
2021.09.29. 16:52
null
Tanguy Ndombele Rómában köthet ki? (Fotó: AFP)
Sajtóhírek szerint az AS Roma vezetőedzője, José Mourinho korábbi játékosát, a Tottenham Hotspurben futballozó Tanguy Ndombelét szeretné megszerezni csapata középpályájára.
A Calciomercato információ szerint az AS Roma menedzsere, José Mourinho szeretné átigazolni a Tottenhamben kegyvesztetté váló Tanguy Ndombelét. A nemrégiben a Manchester Uniteddel is szóba hozott francia középpályás parkolópályára került Londonban, Mourinho pedig menekülőutat kínálna neki.


Ndombelé 2019 nyarán 60 millió euróért tette át a székhelyét Lyonból a Tottenhamhez. Bár José Mourinho, majd Ryan Mason regnálása alatt is alapembernek számított, és az előző évadban összesen 46 mérkőzésen lépett pályára, a mostani idényben a kispadra került. Ezt nem vette jó néven a 24 éves francia játékmester, és nyíltan hangoztatta távozási szándékát.

Mourinho pedig lecsapna korábbi játékosára, hogy Veretout és Pellegrini mellett megerősítse a Roma középpályáját. Nehezítheti a transzfert, hogy Ndombelé piaci értéke még most is 50 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik