Milan: Gattuso nem tud arról, hogy Ibrahimovic érkezne

Vágólapra másolva!
2018.10.04. 07:36
null
Kacsa lehetett az Ibrahimovic visszatéréséről szóló hír (Fotó: AFP/archív)
Bár lapértesülések szerint januárban a Milan fél évre kölcsönvenné az LA Galaxy támadóját, a milánóiak vezetőedzője, Gennaro Gattuso lehűtötte a kedélyeket.

„Egy dolgot tudok Ibrahimovicról mondani, hogy ma van a születésnapja, úgyhogy ezúton is Isten éltesse sokáig!" – nyilatkozta még szerda esteGattuso olasz újságíróknak, akik arról faggatták, valóban visszatérhet-e a klubhozIbrahimovic.

„Csak azokról a játékosokról tudok beszélni, akik itt vannak és a keret tagjai" – hűtötte le a kedélyeket az olasz, aki hozzátette: érdemes lenne a klub menedzsmentjét, Paolo Maldinit vagy Leonardót faggatni helyette, mert ő inkább az Olympiakosz Pireusz elleni Európa-liga meccsre koncentrálna.

„Ibra harminchét éves lett, de még mindig képes nagyszerű gólokat szerezni, kívánom neki a legjobbakat" – tette hozzá még egyszer a Milan trénere.

Zlatan Ibrahimovic korábban arról nyilatkozott, nem Amerikában szeretné befejezni a pályafutását, igaz, akkor nem is az AC Milanról, hanem első profi klubjáról, a Malmőről beszélt, mint lehetséges utolsó állomás a karrierjében.

Olasz lapok az elmúlt napokban viszont arról cikkeztek, mielőtt hazatérne Svédországba, még az AC Milan a 2018–2019-es idény második felére kölcsönvenné…

Ibrahimovic 2010 és 2012 között 85 tétmeccsen 56 gólt szerzett a Milannál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik