Serie A: Galatasaray? Dehogy! Balotelli elárulta, hová vágyik

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.04.14. 11:19
null
Mario Balotelli és lánya, az óriási Napoli-szurkoló Pia
Különleges interjú készült Mario Balotellivel hétfőn: a riporter az aranylabdás Fabio Cannavaro volt. A két olasz az Instagramon live-olt, ahol szurkolói kérdésekre is reagáltak. Balotelli többek között elárulta, többször is szeretett volna Nápolyba igazolni, és még mindig nagy örömmel lenne a Napoli futballistája – már csak azért is, mert a lánya, Pia óriási drukkere a klubnak.

 

„Próbáltam a Napoliba szerződni. Azt gondolom, remek dolog lett volna Nápolyban élni. A lányomból biztos vezérszurkolót faragtunk volna. Óriási Napoli-drukker. Hiába szoktam énekelni neki, hogy »Brescia! Brescia!«, ő akkor is a Napolinak szurkol. Mindig nagyon boldog, ha a San Paolóba viszem, szinte hipnotizált hangulatba kerül” – mondta a 29 éves támadó, aki korábban az Internazionale és az AC Milan játékosa volt hazájában, míg légiósként megfordult a Manchester Cityben, a Liverpoolban, a Nice-ben és a Marseille-ben.

Pia, Mario Balotelli kislánya (Fotó: AFP)
Pia, Mario Balotelli kislánya (Fotó: AFP)

„Mindig különleges érzéseket kelt bennem is, ha belépek a San Paolóba, még akkor is, ha véleményem szerint a legcsodásabb stadion Olaszországban a San Siro” – tette hozzá Balotelli, aki elárulta, még mindig szívesen lenne a Napoli futballistája.

Balotelli 19 bajnokin öt gólig jutott a kiesés elől (nem túl sikeresen) menekülő Brescia színeiben. Az olasz sajtó már találgat, hová igazol a csatár, ha csapata kiesik a Serie B-be. A napokban a török Galatasarayt dobták be a lapok, Balotelli azonban nem kommentálta ezt a hírt.

Az exliverpooli nyáron hároméves szerződést kötött a Bresciával, ám a kontraktus tartalmaz egy záradékot arra az esetre, ha a csapat kiesne az olasz élvonalból. Így szinte biztos, hogy a 36-szoros válogatott játékos nem követné a klubot a Serie B-be.

Balotelli jelenlegi piaci értékét 5.5 millió euróra becsüli a Transfermarkt. Idei teljesítményéről sokat elárul, hogy a nyáron még 20 millióra értékelték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik