Serie A: egy meccsre eltiltották az Atalanta edzőjét

Vágólapra másolva!
2022.02.22. 18:02
null
Gasperini (középen) a pályán még legyintett a bíróra... (Fotó: AFP)
Nem úszta meg büntetés nélkül Gian Piero Gasperini, az Atalanta vezetőedzője, hogy az elmúlt hétvégén a Fiorentina ellen 1–0-ra elvesztett meccsen kiállította a játékvezető, Daniele Doveri. Az illetékes fegyelmi bizottság kedden közölte, a szakvezetőt a játékvezető megsértése miatt egy bajnoki mérkőzéstől eltiltja, továbbá 10 000 euró pénzbüntetésre is kötelezi.

 

A Fiorentina a második félidő elején Krzysztof Piatek góljával vezetést szerzett, s úgy tűnt, az Atalanta gyorsan egyenlít is, ám Doveri játékvezető les miatt nem adta meg Ruszlan Malinovszkij gólját. Ami miatt Gasperini reklamálni kezdett, az volt, hogy a játékvezető nem is nézte vissza a pálya szélén az esetet, hanem a VAR bemondására döntött.

A fegyelmi bizottság Gasperini mellett stábjának egyik tagját, a lefújás után reklamáló Cristian Raimondit is eltiltotta egy mérkőzésről.

Nem az Atalanta az egyetlen, amelynek edzőjét eltiltással büntették a hétvége eseményei után: José Mourinho hárommeccses eltiltásáról itt olvashatnak bővebben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik