Mihajlovics egészségügyi okokból távozhat a Bolognától (Fotó: AFP)
 

 

Ivan Zazzaroni, a Corriere dello Sport újságírója számolt be elsőként az információról, mely szerint Mihajlovics influenzaszerű megbetegedéssel került kórházba, az ott elvégzett vizsgálatok viszont sokkal súlyosabb betegséget mutattak ki. A szerb tréner kezelését azonnal meg kell kezdeni.

A Football Italia mindezt azzal egészíti ki, hogy szombat délután válhat hivatalossá Mihajlovics távozása; a szakvezető által összehívott sajtótájékoztatót 16.30-kor tartják.

Az 50 esztendős szakember játékospályafutása nagy részét Olaszországban töltötte, 2006-ban az Intertől vonult vissza, ahol ezt követően az utánpótlásban, majd segédedzőként dolgozott.

Mihajlovics 2008–2009-ben épp a Bolognánál kezdte meg önálló edzői karrierjét, később dolgozott többek között a Fiorentinánál, a Sampdoriánál és a Milannál is, illetve egy évig a szerb válogatott szövetségi kapitánya is volt.

Esetleges távozása Nagy Ádám karrierjére is hatással lehet, Mihajlovics januári kinevezése után a magyar középpályás csak elvétve kapott lehetőséget a Bolognában – konkrétan két bajnoki és 104 perc jutott neki, további 14 találkozót a kispadról nézhetett végig.