Serie A: Di María a Juventusban folytatja – hivatalos

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.08. 21:34
null
Ángel Di María a Juventusban folytatja (Fotó: juventus.com)
A olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus FC-nél folytatja pályafutását a francia Paris Saint-Germaintől az idény végén távozó Ángel Di María, aki egy évre kötelezte el magát a torinói fekete-fehérekhez.

Az olimpiai bajnok (2008, Peking) és Copa América-győztes Di María még 2007-ben a Rosario Centraltól igazolt Európába a portugál Benficához, mellyel bajnoki címet és portugál ligakupát nyert. Aztán 2010-ben szerezte meg őt a spanyol Real Madrid, melynek színeiben 124 bajnoki mérkőzésen 22 gólt szerzett, spanyol bajnokságot és kupát, Bajnokok Ligáját és Európai Szuperkupát nyert a „királyi gárdával”.

Az angol Manchester United 2014-ben 75 millió euróért igazolta le az argentint, de egy évvel később távozott Louis van Gaal csapatától, és a francia Paris Saint-Germainhez szerződött, mellyel ötször lett bajnok és kupagyőztes, négyszer pedig Ligakupa-győztes.

Di María szabadon igazolható játékosként ingyen igazolt át az olasz bajnokság legutóbbi kiírásában negyedik helyen végző Juventus FC-hez, amelyhez Fabrizio Romano átigazolási ügyekben jártas újságíró szerint 2023-ig írt alá és a 22-es mezt fogja viselni.

A Juventus hamarosan újabb sztár érkezését jelentheti be, hiszen a 29 éves francia világbajnok Paul Pogba már megérkezett Torinóba, ahol szombatra várták az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik