Serie A: az „új Messi” a Juventusnál folytatja - hivatalos

Vágólapra másolva!
2015.05.17. 18:14
null
Dybala (balra) a következő szezontól a Juventusban futballozik (Fotó: AFP)
Giuseppe Iachini, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo vezetőedzője a Cagliari felett aratott 1–0-s győzelmet követően elismerte, hogy a szicíliai klub elnöke által „új Lionel Messinek” titulált Paulo Dybala a következő szezontól a Juventus játékosa lesz.

Mint beszámoltunk róla pénteken, olasz lapok kész tényként közölték, hogy Dybala a Juventusban folytatja a pályafutását. A klubok vasárnapig nem reagáltak a hírekre, Giuseppe Iachini, a Palermo vezetőedzője azonban a Cagliari legyőzése után elismerte, hogy a támadó a Juventushoz távozik.

Dybalát több európai élklub is szerette volna megszerezni. Összeboronálták a Chelsea-vel, az Arsenallal, a Barcelonával, a PSG-vel, a Juventusszal és a Dzsudzsák Balázst is szemmel tartó Interrel is, amely így könnyen lehet, hogy a magyar szélsőre veti ki a hálóját.

Dybala a Serie A-idény első játékosa, aki a gólok és a gólpasszok tekintetében is két számjegyig jutott el, a következő szezontól pedig a „zebrák” sikeréért küzd, akik sajtóértesülések szerint 40 millió eurót fizetnek érte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik