Serie A: az Arsenaltól igazolt szélsőt José Mourinho

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2022.01.07. 14:25
null
Maitland-Niles az utóbbi időben nem számított alapembernek az Arsenalban (Fotó: AFP)
Az idény végéig kölcsönvette, a megállapodás értelmében pedig nyáron ki is vásárolhatja az Arsenalhoz kötődő szerződéséből Ainsley Maitland-Nilest az AS Roma. A megállapodásról az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) hivatalos honlapja számolt be.

 

Az Arsenal csapatában ebben az idényben mindössze nyolc bajnokin, azokon pedig 263 perc erejéig lehetőséget kapó Maitland-Niles kölcsönvételéért sajtóhírek szerint 500 ezer eurót fizetett ki José Mourinho együttese.

Az ötszörös válogatott labdarúgó az ágyúsoknál nevelkedett, a felnőttek között a 2014–2015-ös idényben mutatkozott be, és összesen 132 tétmeccsen lépett pályára. A londoni klub mellett kölcsönben az Ipswich Town és a West Bromwich Albion játékosa volt még.

Érdekesség, hogy a középpályás sor két széle mellett a védelemben is bevethető, így igazán sokoldalú futballistával tudta bővíteni keretét az AS Roma.

Az olaszoknak opciós joguk lesz nyáron a 24 éves labdarúgó megvásárlására, ám a lehetséges vételi ár eddig nem került nyilvánosságra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik